Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brew@theZoo 2024 | Bierfestival Beekse Bergen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brew@theZoo 2024

Brew@theZoo is op 28 en 29 juni 2024 in Beekse Bergen. Een bierfestival in een dierentuin met ruim 200 bieren van meer dan 50 brouwerijen.

Brew@theZoo bierfestival 2024
Brew@theZoo proeverij 2024
Brew@theZoo 2024

3e editie Brew@theZoo

Brew@theZoo keert dit jaar op 28 en 29 juni 2024 terug naar Beekse Bergen voor de derde editie. Met ruim tweehonderd bieren van meer dan vijftig brouwerijen is het een van de grootste speciaalbierfestivals van Nederland. Het evenement wordt wederom opgezet in samenwerking met Royal Swinkels. Een deel van de opbrengst gaat naar het Northern Corridors Project van Save the Elephants.

Bierproeverij in een dierentuin

Tijdens Brew@theZoo is het Safaripark speciaal in de avonduren geopend van 17.30 uur tot 22.30 uur. Verspreid door het park staan stands van uiteenlopende brouwerijen. Zij bieden allemaal diverse soorten smaken aan. Op de bootsafari geeft een biersommelier toelichting over een aantal bieren. Daarnaast staan er door het hele park heen allerlei kraampjes met etenswaren. De wandel-, bootsafari zijn inbegrepen bij de toegang, de autosafari is gesloten.

Brouwerijen

Brouwerijen als De Molen (Bodegraven), Uiltje Brewing Company (Haarlem) en Van Moll Craft Beer (Eindhoven) zullen aanwezig zijn. Ook plaatselijke brouwerijen, zoals De Blauwe IJsbeer (Tilburg) en Goei Spul (Goirle) zijn vertegenwoordigd.

Brew@theZoo

Uniek bierfestival Rens Willemsen, general manager van Safaripark Beekse Bergen: ''De afgelopen twee jaar is Brew@theZoo uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd speciaalbierfestival''. Door de unieke setting weten liefhebbers uit heel Nederland hen te vinden en daar zijn ze heel trots op: met vorig jaar 8.000 bezoekers kunnen ze hen inmiddels als een van de grootste bierevenementen van Nederland beschouwen. Het is natuurlijk ook echt heel bijzonder: waar kan je nou tegelijkertijd genieten van tweehonderd unieke biersmaken meer dan honderd diersoorten? Thijs de Kort, horecadirecteur bij Royal Swinkels: ''We zijn verheugd dat we na twee succesvolle edities ook dit jaar weer deze ervaring kunnen bieden aan bierliefhebbers''.Op deze unieke locatie worden twee werelden samengebracht: geniet van de smaken van meer dan 200 bieren te midden van de dieren in de Beekse Bergen. Speciaalbierdrinkers kunnen hier hun hart ophalen en de meest bijzondere bieren proeven, daar zijn ze trots op!. 

Goed doel

Save the Elephants per verkocht ticket gaat €1,- naar Northern Corridors Project Save the Elephants. Het bedrag kan door de bezoekers worden aangevuld door middel van het doneren van muntjes. Het Northern Corridors Project zorgt ervoor dat natuurparken in Kenia met elkaar worden verbonden met wildlife corridors; veilige doorgangen voor wilde dieren zoals olifanten. Beekse Bergen streeft er naar om dit jaar een verbindingsroute, ter waarde van 60.000 euro, te financieren. De opbrengst van Brew@theZoo draagt daaraan bij. Vorig jaar stond de Cheetah Conservation Botswana centraal. Daarvoor werd tijdens het bierevenement maar liefst 9.214 euro opgehaald.

Kaartverkoop

Ticketverkoop gestart De tickets zijn te koop via www.brewatthezoo.nl. Tickets kosten 42,50 euro per persoon op vrijdag en 47,50 euro per persoon op zaterdag. Nieuw dit jaar is het combiticket, waarmee je beide avonden van het festival kunt genieten. Dit ticket kost 85 euro per persoon. Het festival heeft een minimumleeftijd van 18 jaar. Inbegrepen bij de prijs zijn zeven consumptiemunten, een eigen Brew@theZoo proefglas en een goodiebag. Een Brew@theZoo ticket geeft toegang tot het park van 17.30 uur tot 22.30 uur.

Vervoer naar Brew@theZoo

Het is mogelijk om van de pendeldienst naar station Tilburg Centraal gebruik te maken. De busdienst rijdt van 17.15 tot 18.15 uur naar Beekse Bergen en brengt bezoekers tussen 22:15 en 23:15 uur weer terug. Tickets hiervoor zijn eveneens via de website te koop.

(Openings)tijden

Vrijdag 28 juni van 17:30 tot 22:30 uur
Zaterdag 29 juni van 17:30 tot 22:30 uur

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen