Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch Dunkel Weizen | Speciaalbier | Alcohol 6%

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch Dunkel Weizen

Grolsch Dunkel Weizen is een Dunkel weizen met 6,0% alcohol. Grolsch Dunkel Weizen wordt gebrouwen door Grolsch Brouwerij in Boekelo.

Grolsch Dunkel Weizen
Grolsch Dunkel Weizen Logo
Grolsch Dunkel Weizen

Eigenschappen

Grolsch Dunkel Weizen is een bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 6%. Grolsch Dunkel Weizen heeft een volle frisse, licht zoete karamelsmaak.

Grolsch Dunkel Weizen online bestellen

   • Set van 3 flesjes á 0,30 liter
    Vanaf €3.49

    €3,49 per set
    €3,88 per liter

  Aanbiedingen en prijzen van Grolsch Dunkel Weizen

  Actueel zijn er geen Grolsch Dunkel Weizen aanbiedingen. De prijs van een liter Grolsch Dunkel Weizen is gemiddeld €3,88.

  Smaak & Omschrijving

  Grolsch Dunkel Weizen heeft een volle frisse, licht zoete karamelsmaak. Deze smaak krijgt deze Weizen door een speciaal geselecteerde karamelmout.

  Grolsch Dunkel Weizen werd gebrouwen tussen 2007 t/m 2013. Deze Dunkel Weizen werd opnieuw gelanceerd in 2018 na een aantal jaren van de markt te zijn geweest.

  Dit bier wordt gebrouwen volgens het traditionele Duitse Reinheitsgebot. Dit houdt in dat het wordt gebrouwen met water, gerstemout, gist, hop en tarwemout. Grolsch Dunkel Weizen bevat 6% alcohol en wordt het best gedronken op een temperatuur van 6-8 graden Celsius.

  Reviews

  Nog geen reviews voor Grolsch Dunkel Weizen.
  Wat vind jij van dit bier?

  Meer merken van Grolsch

  • Geniet & Geef bier 2019 - Honingbier - 5,5%

   Grolsch Honing Weizen is gebrouwen met puur water uit eigen bron, originele Duitse gist en speciaal geselecteerde tarwemout. Dit zorgt voor een volfrisse Weizensmaak. De bloemige geur, door de toevoeging van honing, geeft een bijzonder samenspel met het aroma van sinaasappel en rozemarijn. De zacht zoete afdronk maakt dit verfrissende en unieke speciaalbier met een alcoholpercentage van 5,5% helemaal af. 

  • Grolsch 0.0% - Pils - 0%

   Dankzij een unieke gistsoort en de modernste brouwtechniek is dit bier alcoholvrij met behoud van een volle, frisse smaak. 

  • Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Citroen - Radler - 0%

   Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Citroen is voor ieder moment van de dag. Dit alcoholvrije drankje is licht-zoet en echt fris van smaak.

  • Grolsch 0.0% Radler Limoen - Biermix - 0%

   Grolsch 0.0% Radler Limoen heeft de aangename licht bittere smaak van bier en de lekkere friszoete smaak van vruchtensap.

  • Grolsch Blonde Saison - Saison - 6,5%

   Grolsch Saison heeft door de toevoeging van echte honing in combinatie met Saison gist geeft het bier een mooi droog karakter. Zo heeft brouwer Marc Janssen de perfecte balans weten te vinden tussen droog, fruitig en kruidig.

  • Grolsch Gerijpte Herfstbok - Bock - 6,6%

   Grolsch Gerijpte Herfstbok kwam voor het eerst op de markt in 2015. Voor het 400-jarige jubileum van Grolsch werd het speciaalbier ontwikkeld. Grolsch Gerijpte Herfstbok heeft door de zorgvuldige rijping een intens volle smaak waarin de zoetheid gemarkeerd wordt. Een speciaalbier voor de liefhebber met rijpe tonen van karamel, rozijnen en zwarte bessen gecompleteerd met een ronde afdronk. De smaak van Grolsch Herfstbok heeft zich in de fles verder ontwikkeld: van een jonge, zachtzoete bok naar een gerijpte, volmondige bok.

  Zie meer merken van Grolsch

  Zie minder merken

  Bekijk alle biermerken

  Reactie plaatsen

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties