Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch Gerijpte Herfstbok | Bock

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch Gerijpte Herfstbok

Grolsch Gerijpte Herfstbok is een Bock, Herfstbok met 6,6% alcohol. Grolsch Gerijpte Herfstbok wordt gebrouwen door Grolsch Brouwerij in Boekelo.

Grolsch Herfstbok header
Grolsch Gerijpte Herfstbok
Grolsch Gerijpte Herfstbok set van 6 flesjes á 0,30 liter

Eigenschappen

Grolsch Gerijpte Herfstbok is ontwikkeld ter ere van het 400-jarige bestaan van Grolsch. Het bier werd ruim 9 maanden gerijpt in een oude munitiebunker.

Grolsch Gerijpte Herfstbok online bestellen

  • Fles á 1,50 liter
   Vanaf €11,99

   €11,99 per fles
   €7,99 per liter

   €12,49 per fles
   €8,33 per liter

  • Set van 6 flesjes á 0,30 liter
   Vanaf €6,26

   €6,26 per sixpack
   €3,48 per liter

   €6,59 per sixpack
   €3,66 per liter

   €6,99 per sixpack
   €3,88 per liter

   €6,99 per sixpack
   €3,88 per liter

  • Fles á 1,50 liter
   Vanaf €11,99

   €11,99 per fles
   €7,99 per liter

   €12,49 per fles
   €8,33 per liter

Aanbiedingen en prijzen van Grolsch Gerijpte Herfstbok

Actueel zijn er geen Grolsch Gerijpte Herfstbok aanbiedingen. De prijs van een liter Grolsch Gerijpte Herfstbok is gemiddeld €4,60.

Smaak & Omschrijving

Grolsch Gerijpte Herfstbok kwam voor het eerst op de markt in 2015. Voor het 400-jarige jubileum van Grolsch werd het speciaalbier ontwikkeld. Grolsch Gerijpte Herfstbok heeft door de zorgvuldige rijping een intens volle smaak waarin de zoetheid gemarkeerd wordt.

Een speciaalbier voor de liefhebber met rijpe tonen van karamel, rozijnen en zwarte bessen gecompleteerd met een ronde afdronk. De smaak van Grolsch Herfstbok heeft zich in de fles verder ontwikkeld: van een jonge, zachtzoete bok naar een gerijpte, volmondige bok.

Grolsch Gerijpte herfstbok heeft negen maanden gerijpt in de oude munitiebunker bij vliegveld Twenthe. Een bijzonder bokbier dat in 2015 voor het eerst verkrijgbaar was.

Uniek rijpingsproces

De oude munitiebunker bij vliegveld Twente leende zich perfect voor het rijpingsproces van Grolsch Gerijpte Herfstbok. Immuun voor invloeden van buitenaf - lag hier het jubileumbokbier in een droge, koele ruimte zonder lichtinval. Om de intense, rijpe smaak van Grolsch Gerijpte Herfstbok te garanderen stonden de constante temperatuur en smaakontwikkeling onder nauw toezicht van meesterbrouwer Wim Vermeulen.

Reviews

Nog geen reviews voor Grolsch Gerijpte Herfstbok.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Grolsch

 • Grolsch 0.0% - Pils - 0%

  Dankzij een unieke gistsoort en de modernste brouwtechniek is dit bier alcoholvrij met behoud van een volle, frisse smaak. 

 • Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Citroen - Radler - 0%

  Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Citroen is voor ieder moment van de dag. Dit alcoholvrije drankje is licht-zoet en echt fris van smaak.

 • Grolsch 0.0% Radler Limoen - Biermix - 0%

  Grolsch 0.0% Radler Limoen heeft de aangename licht bittere smaak van bier en de lekkere friszoete smaak van vruchtensap.

 • Grolsch Blonde Saison - Saison - 6,5%

  Grolsch Saison heeft door de toevoeging van echte honing in combinatie met Saison gist geeft het bier een mooi droog karakter. Zo heeft brouwer Marc Janssen de perfecte balans weten te vinden tussen droog, fruitig en kruidig.

 • Grolsch Dunkel Weizen - Dunkel weizen - 6%

  Grolsch Dunkel Weizen heeft een volle frisse, licht zoete karamelsmaak. Deze smaak krijgt deze Weizen door een speciaal geselecteerde karamelmout.

 • Grolsch Herfstbier 0.0 - Herfstbok - 0%

  Grolsch Herfstbier 0.0% is zacht zoet van smaak met het aroma van karamel en de subtiele tonen van chocola, rozijnen en koffie. Dankzij een unieke gistsoort en de modernste brouwtechnieken is Meesterbrouwer Guy Evers er opnieuw in geslaagd om op geheel natuurlijke wijze een smaakvol, alcoholvrij speciaalbier te brouwen

Zie meer merken van Grolsch

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

2 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Alexader (gast) op 03-03-2018 om 16:17:39

Perfect herfstbok bier. Lekker bier!!

Michel Couzijn (gast) op 18-01-2017 om 15:50:08

Een zoet, bijkans limonadeachtig bier waarin naast de suiker inderdaad ook de karamel (gebrande suiker) domineert. Een bittertje helemaal op de achtergrond, verdwenen in de nasmaak. Van bosbessen is niets te merken; ik bespeur geen enkel zuurtje. Wat mij betreft een zeer simpel bruin biertje, dat niet interessanter wordt van een vertoog over vliegvelden en munitiedepots zonder lichtinval.

Zie meer reacties

Zie minder reacties