Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Milde Amber - Een bier van Grolsch met 5% alcohol

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch Amber

Grolsch Amber is een Amber, Lager met 5,0% alcohol. Grolsch Amber werd gebrouwen door Grolsch Brouwerij in Boekelo.

Milde Amber
grolsch amber 6 x 0,30 l

Eigenschappen

Milde Amber is een tijdelijke naam van dit amber bier van Grolsch. In 2015 zal dit bier een andere naam krijgen. Milde Amber is een moutig bier met 5% alcohol.

Smaak & Omschrijving

Sixpack Milde AmberMilde Amber van Grolsch is een toegankelijk speciaalbier met een licht bittere, karamelzoete smaak. Het bevat 2 moutsoorten; pale mout en karamel mout. Milde Amber heeft de kenmerkende amber kleur en het heeft een zachte, roomkleurige schuimkraag.

Milde Amber bevat 5% alcohol en smaakt uitstekend bij salades of pasta’s met romige sauzen.

Amber bieren zijn moutachtige bieren vernoemd naar hun kleur. Amber is een lager variant - net zoals pils - en ontwikkeld door Anton Dreher in 1841. Hij gebruikte lager gist met Weense mout, een karamel moutsoort. Amber bieren kunnen het hele jaar gedronken worden. 

Milde Amber van Grolsch is de tijdelijke naam. Grolsch vraagt bierkenners namelijk om het bier te drinken, goed te proeven en een toepasselijke naam te bedenken

Reviews

Nog geen reviews voor Grolsch Amber. Schrijf als eerste een review over dit bier.

Meer merken van Grolsch

 • Grolsch 0.0% - Alcoholvrij - 0%

  Dankzij een unieke gistsoort en de modernste brouwtechniek is dit bier alcoholvrij met behoud van een volle, frisse smaak. 

 • Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Citroen - Alcoholvrij - 0%

  Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Citroen is voor ieder moment van de dag. Dit alcoholvrije drankje is licht-zoet en echt fris van smaak.

 • Grolsch 0.0% Radler Limoen - Biermix - 0%

  Grolsch 0.0% Radler Limoen heeft de aangename licht bittere smaak van bier en de lekkere friszoete smaak van vruchtensap.

 • Grolsch Blonde Saison - Saison - 6,5%

  Grolsch Saison heeft door de toevoeging van echte honing in combinatie met Saison gist geeft het bier een mooi droog karakter. Zo heeft brouwer Marc Janssen de perfecte balans weten te vinden tussen droog, fruitig en kruidig.

 • Grolsch Dunkel Weizen - Dunkel weizen - 6%

  Grolsch Dunkel Weizen heeft een volle frisse, licht zoete karamelsmaak. Deze smaak krijgt deze Weizen door een speciaal geselecteerde karamelmout.

 • Grolsch Gerijpte Herfstbok - Bock - 6,6%

  Grolsch Gerijpte Herfstbok kwam voor het eerst op de markt in 2015. Voor het 400-jarige jubileum van Grolsch werd het speciaalbier ontwikkeld. Grolsch Gerijpte Herfstbok heeft door de zorgvuldige rijping een intens volle smaak waarin de zoetheid gemarkeerd wordt. Een speciaalbier voor de liefhebber met rijpe tonen van karamel, rozijnen en zwarte bessen gecompleteerd met een ronde afdronk. De smaak van Grolsch Herfstbok heeft zich in de fles verder ontwikkeld: van een jonge, zachtzoete bok naar een gerijpte, volmondige bok.

 • Grolsch herfstbok - Bock - 6,5%

  Grolsch Herfstbok is een traditioneel karaktervol bier met een stevige, zachtzoete smaak. Het heeft een warm en toegankelijk karakter, zachte geuren en een robijn rode kleur. daarbij aroma's van bosbessen en kaneel.

 • Grolsch kanon - Gerstewijn - 11,6%

  Grolsch Kanon heeft een zoete smaak.

 • Grolsch Klassieke Blond - Blond - 6,7%

  Grolsch Klassieke Blond heeft een licht bloemige geur en een subtiel bittere smaak. Dit speciaalbier van Grolsch bevat 6,7% alcohol. 

Zie meer merken van Grolsch

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties