Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hop On Hop Off Festival | Bierfestival in Breda

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hop On Hop Off Festival 2022

Hop On Hop Off Festival is een speciaalbier- en foodtruck festival in Breda. In 2022 zal het bierfestival plaastvinden van 8 t/m 10 april.

Hop on Hop off bierfestival 2022
Hop on Hop Off festival
Bierfestival Hop on Hop Off in Breda

Geloof het of niet, maar Hop On Hop Off is ‘the-place-to-be’ voor iedereen die iets heeft met speciaalbier en goed eten. Met meer dan 400 bieren van 60 brouwerijen uit binnen- en buitenland kan je altijd iets van jouw gading vinden. Of je nu van fris en fruitig houdt of juist meer van diep en donker, je komt altijd aan je biertrekken.

Foodtrucks

Bij heerlijke biertjes hoort natuurlijk goed eten. Ongeveer 25 foodtruckondernemers bereiden de lekkerste gerechten, live op locatie. Aan zowel de vleeseter als de vleesvermijder wordt gedacht, er is een ruime keus in maaltijden met en zonder vlees.

En er is meer! Het festival is voor jong én oud. Met livemuziek, theater, masterclasses, foodpairing en entertainment biedt Hop On Hop Off meer dan genoeg vermaak op de ruim 16.000 m2 van de Kunstijsbaan. Kinderen kunnen hun lol op met diverse activiteiten zoals kleuren, schminken, knutselen en een springkussen. Kortom, volop vertier voor iedereen.

Wil je al een voorproefje? Bekijk de aftermovie van het festival in 2019. 

(Openings)tijden

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen