Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Grolsch Premium Pilsener | Grolsch bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Grolsch Premium Pilsener

Grolsch Premium Pilsener is een Pils met 5,0% alcohol. Grolsch Premium Pilsener wordt gebrouwen door Grolsch Brouwerij in Boekelo.

Grolsch Premium Pilsener
Grolsch Premium Pilsener
Grolsch flesje á 0,33 cl

Eigenschappen

Grolsch is een bier van lage gisting, met een alcoholpercentage van 5%. Grolsch Premium Pilsner is gebrouwen met twee soorten hop en heeft een volle, lichtbittere smaak.

Aanbiedingen en prijzen van Grolsch Premium Pilsener

Actueel zijn er 19 Grolsch Premium Pilsener aanbiedingen . De prijs van een liter Grolsch Premium Pilsener is ongeveer €2,36.

Smaak & Omschrijving

Grolsch heeft een licht bittere, hoppige en pittige smaak. Grolsch Premium Pilsner wordt gebrouwen met twee soorten hop, één voor de bitterheid en één voor het aroma. Dit geeft het bier een uniek karakter. Grolsch pils is vooral gekend om zijn aangename bitterheid en rijke afdronk. 

Groenlo

Grolsch is het bijvoeglijke naamwoord van Grol, de naam van de oorspronkelijke brouwplaats Groenlo. Het bier wordt tegenwoordig gebrouwen in Enschede.

Historie Grolsch Premium Pilsner

Grolsch bier werd voor het eerst gebrouwen in 1615 door brouwmeester Peter Kuijper. Hij was de schoonzoon van Willem Neerfeldt die in hetzelfde jaar een brouwerij begon in Grolle.

Officieel heet de brouwerij de Grolsche Bierbrouwerij. De brouwerij van Grolsch en het merk Grolsch is wereldwijd bekend vanwege zijn kenmerkende beugelfles die al sinds 1917 in gebruik is.

Motto

In de loop der tijd had de kroonkurkfles de biermarkt grotendeels veroverd. Grolsch-directeur de Groen hield echter vast aan de beugelfles. Zijn motto: 'Ik bepaal zelf waar ik m'n bier in stop'. Tegenwoordig kan de consument natuurlijk kiezen tussen een krat met beugels of een krat met pijpjes.

Bierpakketten met Grolsch Premium Pilsener

Bekijk alle bierpakketten.

Reviews

Nog geen reviews voor Grolsch Premium Pilsener.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Grolsch

 • Geniet & Geef bier 2019 - Honingbier - 5,5%

  Grolsch Honing Weizen is gebrouwen met puur water uit eigen bron, originele Duitse gist en speciaal geselecteerde tarwemout. Dit zorgt voor een volfrisse Weizensmaak. De bloemige geur, door de toevoeging van honing, geeft een bijzonder samenspel met het aroma van sinaasappel en rozemarijn. De zacht zoete afdronk maakt dit verfrissende en unieke speciaalbier met een alcoholpercentage van 5,5% helemaal af. 

 • Grolsch 0.0% - Alcoholvrij - 0%

  Dankzij een unieke gistsoort en de modernste brouwtechniek is dit bier alcoholvrij met behoud van een volle, frisse smaak. 

 • Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Citroen - Alcoholvrij - 0%

  Grolsch 0.0% Radler Ice Tea Citroen is voor ieder moment van de dag. Dit alcoholvrije drankje is licht-zoet en echt fris van smaak.

 • Grolsch 0.0% Radler Limoen - Biermix - 0%

  Grolsch 0.0% Radler Limoen heeft de aangename licht bittere smaak van bier en de lekkere friszoete smaak van vruchtensap.

 • Grolsch Blonde Saison - Saison - 6,5%

  Grolsch Saison heeft door de toevoeging van echte honing in combinatie met Saison gist geeft het bier een mooi droog karakter. Zo heeft brouwer Marc Janssen de perfecte balans weten te vinden tussen droog, fruitig en kruidig.

 • Grolsch Dunkel Weizen - Dunkel weizen - 6%

  Grolsch Dunkel Weizen heeft een volle frisse, licht zoete karamelsmaak. Deze smaak krijgt deze Weizen door een speciaal geselecteerde karamelmout.

 • Grolsch Gerijpte Herfstbok - Bock - 6,6%

  Grolsch Gerijpte Herfstbok kwam voor het eerst op de markt in 2015. Voor het 400-jarige jubileum van Grolsch werd het speciaalbier ontwikkeld. Grolsch Gerijpte Herfstbok heeft door de zorgvuldige rijping een intens volle smaak waarin de zoetheid gemarkeerd wordt. Een speciaalbier voor de liefhebber met rijpe tonen van karamel, rozijnen en zwarte bessen gecompleteerd met een ronde afdronk. De smaak van Grolsch Herfstbok heeft zich in de fles verder ontwikkeld: van een jonge, zachtzoete bok naar een gerijpte, volmondige bok.

 • Grolsch Herfstbier 0.0 - Alcoholvrij - 0%

  Grolsch Herfstbier 0.0% is zacht zoet van smaak met het aroma van karamel en de subtiele tonen van chocola, rozijnen en koffie. Dankzij een unieke gistsoort en de modernste brouwtechnieken is Meesterbrouwer Guy Evers er opnieuw in geslaagd om op geheel natuurlijke wijze een smaakvol, alcoholvrij speciaalbier te brouwen

 • Grolsch herfstbok - Bock - 6,5%

  Grolsch Herfstbok is een traditioneel karaktervol bier met een stevige, zachtzoete smaak. Het heeft een warm en toegankelijk karakter, zachte geuren en een robijn rode kleur. daarbij aroma's van bosbessen en kaneel.

Zie meer merken van Grolsch

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

3 reacties

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Carlo (gast) op 26-09-2019 om 15:04:25

vaak gedronken, en erg van genoten! goed bier!

Dennis (gast) op 26-09-2019 om 15:00:24

Beste bier dat ik ken! Genieten gewoon! Groeten uit Groenlo

HENK (gast) op 26-09-2019 om 14:57:26

beste pils dat er is, dat moet ik ook wel zeggen als tukker natuulk! Super bier!

Zie meer reacties

Zie minder reacties