Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jopen Sumatra IPA

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jopen Sumatra IPA

Jopen Sumatra IPA is een India Pale Ale met 6,0% alcohol. Jopen Sumatra IPA wordt gebrouwen door Jopen Bier in Haarlem.

Jopen Limited Edition

Eigenschappen

Sumatra IPA is gebrouwen door Jopen in samenwerking met Brandmeester's. Aan de IPA zijn Sumatra-koffiebonen toe gevoegd. Zo ontstond een spannende mix.

Smaak & Omschrijving

De Sumatra IPA heeft een lage zuurtegraad en een aardse smaak met complexe aroma's. Het bier bestaat uit een mix van fruitige Amerikaanse hop en fruitig-gebrande tonen van de Sumatra Lintong.

Jopen Sumatra IPA is gebrouwen is samenwerking met Brandmeester Koffie. Samen hebben ze een IPA ontwikkeld waar ze fruitige Sumatra koffie bonen aan toe hebben gevoegd. Hierdoor ontstaan een spannende mix van fruitig Amerikaanse hop en fruitig gebrande tonen van de Sumatra koffie.

Het laatste nieuws van Jopen Sumatra IPA

Bekijk meer Jopen Sumatra IPA nieuws.

Producten van Jopen Sumatra IPA

Reviews

Nog geen reviews voor Jopen Sumatra IPA.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Jopen

 • Jopen Adriaan Wit - Wit - 5%

  Jopen Adriaan heeft een zachte smaak met frisse en fruitige tonen van sinaasappel.

 • Jopen Bitterzoet Verlangen - Blond - 6%

  Jopen Bitterzoet Verlangen is een fruitig blond bier. Het bier is volmoutig met fruitige tonen als citrus, meloen en perzik uit de hop. Tonen van dille en dennenhars uit de hopsoorten Sorachi Ace en Chinook en lichtkruidig dankzij het korianderzaad. 

 • Jopen Blue & Black Eyes - Stout - 4%

  Jopen Blue & Black Eyes zal in de smaak vallen bij liefhebbers van Stout bieren. Deze smaakvolle Milk Stout heeft door de Engelse roastmouten aroma's van koffie en bittere chocolade. De toevoeging van blauwe bessen en bramen zorgt voor fruitigheid en een frisse afdronk.

 • Jopen Bokbier - Bock - 6,5%

  Jopen vier granen Bokbier van 6,5% is een seizoensspecialiteit voor de herfst. De hoge gisting zorgt ervoor dat Jopen vier granen Bok een fruitig aroma heeft. De speciale blend van de verschillende bleke en donkere moutsoorten resulteert in een licht moutige smaak en een subtiele gebrandheid. Jopen Bokbier is gebrouwen uit tarwe, gerst, haver en rogge.

 • Jopen Don't tRYE this at home! - Gerstewijn - 12%

  Jopen Don't tRYE this @home!! heeft de smaak van een echte Barley Wine. Waar het hoge percentage alcohol duidelijk te proeven is.

 • Jopen Eenkoorn in de Wei - Blond - 6,5%

  Jopen Eenkoorn in de Wei is een mooi blond bier van 6,5% gebrouwen met diverse granen, fruitige hoppen, eenkoorn en wei (een restproduct van kaasmakerij). De verschillende granen zorgen voor een complexe moutsmaak en de toevoeging van wei geeft een frisse toets aan het bier. De frisse smaak wordt gecombineerd met aroma's van citrus.

 • Jopen Extra Stout - Stout - 5%

  Jopen Extra Stout heeft gebrande smaken als koffie, cacao en drop.

 • Jopen Gerstebier - Blond - 4%

  Jopen Gerstebier is een fris en zuiver gerstebier in de Boheemse traditie met fruitige tonen van citrus, maar een evenwichtig body van hopbitters, zonder het de doordrinkbaarheid in de weg zit.

 • Jopen Gin Trinitas Tripel - Tripel - 9%

  Een stevige tripel met een duidelijke aroma van vanille van de eik, aangevuld met een kruidig aroma van gin. Het zoetige en fruitige basisbier draagt het geheel aan smaken. Een klassieke tripel met een geslaagde twist.

Zie meer merken van Jopen

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl