Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jopen Gerstebier - Blond bier met 4,5% alcohol

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jopen Gerstebier

Jopen Gerstebier is een Blond met 4,0% alcohol. Jopen Gerstebier wordt gebrouwen door Jopen Bier in Haarlem.

Jopen Gerstebier
Jopen Gerstebier flesje

Eigenschappen

Jopen Gerstebier is een blond bier met een alcoholpercentage van 4,5%. Vanwege de lage alcoholpercentage heeft het een doordrinkbaar karakter.

Jopen Gerstebier online bestellen

   • Fles á 0,33 liter
    Vanaf €1.60

    €1,60 per fles
    €4,85 per liter

  Aanbiedingen en prijzen van Jopen Gerstebier

  Actueel zijn er geen Jopen Gerstebier aanbiedingen . De prijs van een liter Jopen Gerstebier is niet bekend.

  Smaak & Omschrijving

  Jopen Gerstebier is een fris en zuiver gerstebier in de Boheemse traditie met fruitige tonen van citrus, maar een evenwichtig body van hopbitters, zonder het de doordrinkbaarheid in de weg zit.

  Het Jopen Gerstebier is een blond bier met 4,5% alcohol. Net als het pils in die tijd heeft het Jopen Gerstebier een behoorlijke bitterheid. Vanwege het wat lagere alcohol percentage (wat begin 1900 ook gebruikelijk was) heeft het een doordrinkbaar karakter.

  Speciaal voor de Monumenten Dagen en het Jopen Festival is het brouwsel Gerstebier gemaakt. Dit biertype werd gebrouwen door de brouwerijen die begin 1900 nog bestonden, de periode van de grote doorbraak van pilsener.

  Producten van Jopen Gerstebier

  Reviews

  Nog geen reviews voor Jopen Gerstebier.
  Wat vind jij van dit bier?

  Meer merken van Jopen

  • Jopen Adriaan Wit - Wit - 5%

   Jopen Adriaan heeft een zachte smaak met frisse en fruitige tonen van sinaasappel.

  • Jopen Bitterzoet Verlangen - Blond - 6%

   Jopen Bitterzoet Verlangen is een fruitig blond bier. Het bier is volmoutig met fruitige tonen als citrus, meloen en perzik uit de hop. Tonen van dille en dennenhars uit de hopsoorten Sorachi Ace en Chinook en lichtkruidig dankzij het korianderzaad. 

  • Jopen Blue & Black Eyes - Stout - 4%

   Jopen Blue & Black Eyes zal in de smaak vallen bij liefhebbers van Stout bieren. Deze smaakvolle Milk Stout heeft door de Engelse roastmouten aroma's van koffie en bittere chocolade. De toevoeging van blauwe bessen en bramen zorgt voor fruitigheid en een frisse afdronk.

  • Jopen Bokbier - Bock - 6,5%

   Jopen vier granen Bokbier van 6,5% is een seizoensspecialiteit voor de herfst. De hoge gisting zorgt ervoor dat Jopen vier granen Bok een fruitig aroma heeft. De speciale blend van de verschillende bleke en donkere moutsoorten resulteert in een licht moutige smaak en een subtiele gebrandheid. Jopen Bokbier is gebrouwen uit tarwe, gerst, haver en rogge.

  • Jopen Don't tRYE this at home! - Gerstewijn - 12%

   Jopen Don't tRYE this @home!! heeft de smaak van een echte Barley Wine. Waar het hoge percentage alcohol duidelijk te proeven is.

  • Jopen Eenkoorn in de Wei - Blond - 6,5%

   Jopen Eenkoorn in de Wei is een mooi blond bier van 6,5% gebrouwen met diverse granen, fruitige hoppen, eenkoorn en wei (een restproduct van kaasmakerij). De verschillende granen zorgen voor een complexe moutsmaak en de toevoeging van wei geeft een frisse toets aan het bier. De frisse smaak wordt gecombineerd met aroma's van citrus.

  • Jopen Extra Stout - Stout - 5%

   Jopen Extra Stout heeft gebrande smaken als koffie, cacao en drop.

  • Jopen Gin Trinitas Tripel - Tripel - 9%

   Een stevige tripel met een duidelijke aroma van vanille van de eik, aangevuld met een kruidig aroma van gin. Het zoetige en fruitige basisbier draagt het geheel aan smaken. Een klassieke tripel met een geslaagde twist.

  • Jopen Heavy Cross Tripel IPA - India Pale Ale - 10%

   In de Jopen Heavy Cross Tripel IPA zitten meloenaroma's afkomstig van de Hüll Melon-hop. De hopsoort Hallertau Blanc zorgt voor een fruitige smaak met witte druiven en zacht fruit.

  Zie meer merken van Jopen

  Zie minder merken

  Bekijk alle biermerken

  Reactie plaatsen

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties

  Bier, bier en nog eens bier!