Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jopen Malle Babbe - Dunkelweizen met 5,5% alcohol

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jopen Malle Babbe

Jopen Malle Babbe is een Dunkel weizen met 5,5% alcohol. Jopen Malle Babbe wordt gebrouwen door Jopen Bier in Haarlem.

jopen malle babbe
Flesje Jopen malle babbe
Jopen Malle Babbe sixpack met flesjes van 30cl

Eigenschappen

Jopen Malle Babbe is een dunkelweizen uit Nederland. Het wordt gebrouwen door brouwerij Jopenkerk en bevat 5,5% alcohol.

Jopen Malle Babbe online bestellen

   • Fles á 0,33 liter
    Vanaf €1.93

    €1,93 per fles
    €5,85 per liter

  Aanbiedingen en prijzen van Jopen Malle Babbe

  Actueel zijn er geen Jopen Malle Babbe aanbiedingen . De prijs van een liter Jopen Malle Babbe is ongeveer €6,12.

  Smaak & Omschrijving

  Jopen Malle Babbe heeft een fruitige karakter met, met een licht kruidige toon van kruidnagel en laurier. De donkere tarwemouten die zijn gebruikt geven Jopen Malle Babbe meer kleur en een vollere licht karamel achtige smaak. 

  Jopen Malle Babbe is een dunkel weizen en heeft daardoor net als een gewone weizen een fruitig (bananen) karakter met een licht kruidige toets van kruidnagel en laurier. Het andere zit hem in het feit dat er wat donkere tarwemouten zijn gebruikt die meer kleur geven, maar ook een wat vollere licht karamel achtige smaak.

  Malle Babbe was een Haarlemse dame van lichte zeden in de tijd van Frans Hals, wie haar heeft geportretteerd. Het schilderij is te bewonderen in het Frans Halsmuseum. Maar Malle Babbe is natuurlijk echt bekend van het nummer dat Lennard Niigh schreef voor Boudewijn de Groot, die het uiteindelijk aan Rob de Nijs overliet.

  Producten van Jopen Malle Babbe

  Reviews

  Nog geen reviews voor Jopen Malle Babbe.
  Wat vind jij van dit bier?

  Meer merken van Jopen

  • Jopen Adriaan Wit - Wit - 5%

   Jopen Adriaan heeft een zachte smaak met frisse en fruitige tonen van sinaasappel.

  • Jopen Bitterzoet Verlangen - Blond - 6%

   Jopen Bitterzoet Verlangen is een fruitig blond bier. Het bier is volmoutig met fruitige tonen als citrus, meloen en perzik uit de hop. Tonen van dille en dennenhars uit de hopsoorten Sorachi Ace en Chinook en lichtkruidig dankzij het korianderzaad. 

  • Jopen Blue & Black Eyes - Stout - 4%

   Jopen Blue & Black Eyes zal in de smaak vallen bij liefhebbers van Stout bieren. Deze smaakvolle Milk Stout heeft door de Engelse roastmouten aroma's van koffie en bittere chocolade. De toevoeging van blauwe bessen en bramen zorgt voor fruitigheid en een frisse afdronk.

  • Jopen Bokbier - Bock - 6,5%

   Jopen vier granen Bokbier van 6,5% is een seizoensspecialiteit voor de herfst. De hoge gisting zorgt ervoor dat Jopen vier granen Bok een fruitig aroma heeft. De speciale blend van de verschillende bleke en donkere moutsoorten resulteert in een licht moutige smaak en een subtiele gebrandheid. Jopen Bokbier is gebrouwen uit tarwe, gerst, haver en rogge.

  • Jopen Don't tRYE this at home! - Gerstewijn - 12%

   Jopen Don't tRYE this @home!! heeft de smaak van een echte Barley Wine. Waar het hoge percentage alcohol duidelijk te proeven is.

  • Jopen Eenkoorn in de Wei - Blond - 6,5%

   Jopen Eenkoorn in de Wei is een mooi blond bier van 6,5% gebrouwen met diverse granen, fruitige hoppen, eenkoorn en wei (een restproduct van kaasmakerij). De verschillende granen zorgen voor een complexe moutsmaak en de toevoeging van wei geeft een frisse toets aan het bier. De frisse smaak wordt gecombineerd met aroma's van citrus.

  • Jopen Extra Stout - Stout - 5%

   Jopen Extra Stout heeft gebrande smaken als koffie, cacao en drop.

  • Jopen Gerstebier - Blond - 4%

   Jopen Gerstebier is een fris en zuiver gerstebier in de Boheemse traditie met fruitige tonen van citrus, maar een evenwichtig body van hopbitters, zonder het de doordrinkbaarheid in de weg zit.

  • Jopen Gin Trinitas Tripel - Tripel - 9%

   Een stevige tripel met een duidelijke aroma van vanille van de eik, aangevuld met een kruidig aroma van gin. Het zoetige en fruitige basisbier draagt het geheel aan smaken. Een klassieke tripel met een geslaagde twist.

  Zie meer merken van Jopen

  Zie minder merken

  Bekijk alle biermerken

  Reactie plaatsen

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties

  Bier, bier en nog eens bier!