Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jopen Waarderpolder

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jopen Waarderpolder

Jopen Waarderpolder is een bierbrouwerij uit Haarlem (Nederland) die is opgericht in 2015. Deze brouwerij heeft 80 bieren in het assortiment.

Jopen
Jopen bier in de broekzak
Jopen Proeflokaal Waarderpolder

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Jopen Waarderpolder

Jopen Waarderpolder heeft 80 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Jopen Waarderpolder!
 • Jopen Mooie Nel - India Pale Ale - 6,5%

  Het bier heeft een fruitig aroma en de smaak is mooi in balans. De Amerikaanse hop in Jopen Mooie Nel IPA zorgt voor bitterheid met veel fruitige tonen. 

 • Jopen Blurred Lines - India Pale Ale - 5,3%

  Jopen Blurred Lines is een klassieke New England IPA. Het bier heeft een vrij laag alcoholpercentage voor een IPA, namelijk 5,3%. Het speciaalbier is troebel, fruitig en juicy! Aroma’s van citrus, passievrucht, perzik, ananas en mango. Vol van smaak en troebel door het gebruik van gerst, tarwe en haver. Veel hoppige en tropische fruittonen en een klein bittertje. Hoe verser, hoe beter.

 • Jopen Sunny Day IPA - India Pale Ale - 6%

  Sunny Day IPA van Jopen heeft een alcoholpercentage van 6,0%, wat bijdraagt aan de lichte en verfrissende smaak.De hopsoorten die gebruikt worden in Sunny Day IPA geven het bier tonen van citrus, tropisch fruit en bloemige aroma's. De Amerikaanse hopsoorten Amarillo en Cascade zorgen voor een grapefruit-achtige smaak en aroma, terwijl de Nieuw-Zeelandse hopsoort Nelson Sauvin een fruitige en bloemige smaak toevoegt. Naast de hoppige smaak heeft Sunny Day IPA ook een lichte moutsmaak die zorgt voor een subtiele zoetheid en een gebalanceerde smaakervaring. Over het algemeen wordt Sunny Day IPA beschouwd als een toegankelijke IPA met een frisse en fruitige smaak die perfect is voor warme zomerdagen.

 • Jopen Bio Blond - Blond - 6,5%

  Jopen Bio Blond (Organic Belgian Blond) heeft een rijke smaakbeleving met een mooie moutigheid en een lage bitterheid, het bier heeft een licht zoete afdronk. Het heeft lekker fruitige aroma's van vanille en banaan. Het bovengegiste bier wordt bovendien gebrouwen met verschillende soorten granen voor een volle smaak en Europese Hallertauer hop, allemaal biologisch geteeld.

 • Jopen Non IPA - India Pale Ale - 0,3%

  Jopen Nonnetje IPA is het allereerste alcoholarme bier van Jopen uit Haarlem. Deze Non IPA werd in oktober 2018 gelanceerd.  De verschillende hopsoorten die zijn toegevoegd tijdens het brouwproces van Jopen Non IPA zorgen voor tinten van tropisch fruit. Het bier is aromatisch hoppig met een mooie bitterheid.

 • Jopen Ongelovige Thomas Oaked & Whisky Infused - Quadrupel - 10%

  Ongelovige Thomas heeft een verwarmende zachte smaak van karamel en toffee met een fruitige afdronk van zwarte bes, citrus en toast.  

 • Jopen Bokbier - Bock - 6,5%

  Jopen vier granen Bokbier van 6,5% is een seizoensspecialiteit voor de herfst. De hoge gisting zorgt ervoor dat Jopen vier granen Bok een fruitig aroma heeft. De speciale blend van de verschillende bleke en donkere moutsoorten resulteert in een licht moutige smaak en een subtiele gebrandheid. Jopen Bokbier is gebrouwen uit tarwe, gerst, haver en rogge.

 • Jopen Koyt - Gruit - 8%

  Jopen Koyt heeft een moutige smaak, met karameltonen van donkere mout. Jopen Koyt wordt gebrouwen met gruit, een middeleeuws kruidenmengsel waarin ritueel geplukte gagel heel bepalend is. Deze kruidigheid is erg bepalend in de smaakervaring van het bier. 

Achtergrond informatie

Lees ook

In Jopen Waarderpolder draait alles om beleving. Het eigentijdse café met keuken bevindt zich te midden van de productiehallen van Jopen. Vanuit het Proeflokaal heb je direct zicht op het tweede brouwhuis van Jopen en de volautomatische bottellijn.

Onder het genot van een ambachtelijk Jopenbiertje gunt Proeflokaal Waarderpolder de bezoeker een uniek kijkje achter de schermen. Een beleving voor alle zintuigen.

Jopen Waarderpolder in het nieuws

Producten van Jopen Waarderpolder

Bekijk alle producten van Jopen Waarderpolder die op dit moment te koop zijn.

Cookie instellingen