Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Jopen Waarderpolder

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Jopen Waarderpolder

Jopen Waarderpolder is een bierbrouwerij uit Haarlem (Nederland) die is opgericht in 2015. Deze brouwerij heeft 49 bieren in het assortiment.

Jopen
Jopen bier in de broekzak
Jopen Proeflokaal Waarderpolder

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Jopen Waarderpolder

Van Jopen Waarderpolder zijn er in totaal 49 bieren bekend waar je meer informatie over kunt bekijken.

Voeg nu een bier toe van Jopen Waarderpolder!
 • Jopen LaLaLager - Lager - 5,5%

  LaLaLager heeft een licht hoppig en bloemig aroma. Romig met hinten van karamel en brood en een droge afdronk. Dit bier schreeuwt om een tweede slok!

 • Jopen Mooie Nel - India Pale Ale - 6,5%

  Het bier heeft een fruitig aroma en de smaak is mooi in balans. De Amerikaanse hop in Jopen Mooie Nel IPA zorgt voor bitterheid met veel fruitige tonen. 

 • Jopen Sterrenstof - Saison - 5,5%

  In dit bier vind je zeer kruidige tonen door de Saison gist, maar zorgt de moderne hop voor een extra gelaagdheid in de smaak. Hier komen verschillende fruittonen spectaculair samen als een kosmische explosie. 

 • Jopen Blurred Lines - India Pale Ale - 5,3%

  Jopen Blurred Lines is een klassieke New England IPA. Met een vrij laag alcoholpercentage voor een IPA namelijk 5,3%. Het speciaalbier is troebel, fruitig en juicy! Aroma’s van citrus, passievrucht, perzik, ananas en mango. Vol van smaak en troebel door het gebruik van gerst, tarwe en haver. Veel hoppige en tropische fruittonen en een klein bittertje. Hoe verser, hoe beter.

 • Jopen Non IPA - India Pale Ale - 0,3%

  Jopen Nonnetje IPA is het allereerste alcoholarme bier van Jopen uit Haarlem. Deze Non IPA werd in oktober 2018 gelanceerd.  De verschillende hopsoorten die zijn toegevoegd tijdens het brouwproces van Jopen Non IPA zorgen voor tinten van tropisch fruit. Het bier is aromatisch hoppig met een mooie bitterheid.

 • Cornelia Blond - Blond - 6,5%

  Cornelia Blond is een zacht zoet blond bier, met duidelijke smaken van fruit en kruidige tonen van korianderzaad.

 • Cornelis Donker - Quadrupel - 8,5%

  Cornelis is een bier met tonen van karamel, granen en geroosterd brood, een zachte Quadrupel.

 • Jopen Bokbier - Herfstbok - 6,5%

  Jopen vier granen Bokbier van 6,5% is een seizoensspecialiteit voor de herfst. De hoge gisting zorgt ervoor dat Jopen vier granen Bok een fruitig aroma heeft. De speciale blend van de verschillende bleke en donkere moutsoorten resulteert in een licht moutige smaak en een subtiele gebrandheid. Jopen Bokbier is gebrouwen uit tarwe, gerst, haver en rogge.

Achtergrond informatie

In Jopen Waarderpolder draait alles om beleving. Het eigentijdse café met keuken bevindt zich te midden van de productiehallen van Jopen. Vanuit het Proeflokaal heb je direct zicht op het tweede brouwhuis van Jopen en de volautomatische bottellijn.

Lees ook

Onder het genot van een ambachtelijk Jopenbiertje gunt Proeflokaal Waarderpolder de bezoeker een uniek kijkje achter de schermen. Een beleving voor alle zintuigen.

Jopen Waarderpolder in het nieuws

 • Jopen Bier in de prijzen tijdens Meininger Craft Beer Awards 2020

  Jopen scoort tijdens Meininger's Craft Beer Awards

  Jopen Bier heeft tijdens de prestigieuze Meininger's Craft Beer Awards drie prijzen in de wacht gesleept. De glutenvrije IPA Hop Zij Met ons werd zelfs bekroond als IPA van het jaar. Daarnaast was er platinum voor Jopen Jacobus Pale Ale en Jopen Mooie Nel IPA sleepte goud binnen.

 • mitra bier van de maand Jopen Heavy Cross

  Jopen Heavy Cross: Mitra Bier van de Maand

  Jopen Heavy Cross is in juli 2020 verkozen tot het Mitra Bier van de Maand. Dit Tripel IPA speciaalbier is daarmee kandidaat voor de titel Mitra bier van het jaar!

 • Nieuw Jopen bier

  Jopen brengt twee nieuwe bieren op de markt

  Jopen Bier uit Haarlem heeft twee nieuwe speciaalbieren op de markt gebracht. De bieren Sterrenstof (Saison) en Lalalager (Lager) zijn op blik verkrijgbaar.

Producten van Jopen Waarderpolder