Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Uiltje Dikke Lul 3 Bier! | Pale Ale | Uiltje Brewery

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Uiltje Dikke Lul 3 Bier!

Uiltje Dikke Lul 3 Bier! is een Pale Ale met 5,6% alcohol. Uiltje Dikke Lul 3 Bier! wordt gebrouwen door Uiltje Brewing Company in Haarlem.

Uiltje Dikke Lul 3 Bier!
Uiltje Dikke Lul 3 Bier!
Uiltje Dikke lul 3 bier fles á 0,33 liter

Eigenschappen

Dikke Lul 3 bier is een speciaalbier dat wordt gebrouwen door de Uiltje Brewery. Een hoppige Pale Ale uit Haarlem met een alcoholpercentage van 5.6 procent.

Aanbiedingen en prijzen van Uiltje Dikke Lul 3 Bier!

Actueel zijn er geen Uiltje Dikke Lul 3 Bier! aanbiedingen. De prijs van een liter Uiltje Dikke Lul 3 Bier! is gemiddeld €6,94.

Smaak & Omschrijving

Dikke Lul 3 bier heeft een bittere smaak waarin je ook grassige en fruitige tonen in terug proeft. 

Dikke Lul 3 bier is een speciaalbier dat wordt gebrouwen door Uiltje Brewery. Een hoppige Pale Ale uit Haarlem met een alcoholpercentage van 5.6 procent. Het bier heeft ook een fruitige en tropische geur. De Pale Ale is vernoemd naar een welbekende Nederlandse uitspraak 'Dikke lul 3 bier!'

Reviews

Nog geen reviews voor Uiltje Dikke Lul 3 Bier!.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Het Uiltje

 • Bird of Prey IPA - India Pale Ale - 5,8%

  Deze krachtige IPA heeft een smaakvol en uitgesproken hopkarakter. Het bier bevat tropische en citrusachtige smaken en aroma's. 

 • Caution Kiwi Crossing! - Ale - 9,1%

  Caution Kiwi Crossing! is een Strong American Ale en wordt gebrouwen door brouwerij Het Uiltje. Dit bier bevat 9,1% alcohol en heeft een fruitige smaak. 

 • Dr. Raptor - India Pale Ale - 9,2%

  Dr. Raptor is een zeer hoppig, moutig en bitterzoet bier. De smaak heeft lichte tinten die smaken naar fruit en karamel.

 • Het Uiltje Big Fat 5 - India Pale Ale - 8%

  In het bier vind je de smaak van ananas en milde honing terug, geen volle, kruidige honing, maar een mild honingzoetje. Verder proef je ook de smaak van perzik terug en zelfs wat peer.  Het bier is bitter en in de afdronk komt de lichte honing smaak naar boven. 

 • Het Uiltje Blazin ' Raisin - Bock - 6,5%

  Uiltje Blazin'Raisin is een rood gekleurd bock bier met moutig aroma van karamel en chocola. In het bier zitten rozijnen en snippers van kersenhout. De smaak is niet al te zoet en heeft een redelijk droge, medium bittere afdronk.

 • Het Uiltje Track Down - Pale Ale - 5,2%

  Track Down van Het Uiltje is een verfrissende Pale Ale die boordevol fruitige hoparoma's zit. Behalve citrusfruit ook wat zonder tropisch fruit. Afdronk is medium bitter.

Zie meer merken van Het Uiltje

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl