Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Caution Kiwi Crossing | Strong American Ale van 9,1%

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Caution Kiwi Crossing!

Caution Kiwi Crossing! is een Ale met 9,1% alcohol. Caution Kiwi Crossing! wordt gebrouwen door Uiltje Brewing Company in Haarlem.

Caution Kiwi Crossing!

Eigenschappen

Caution Kiwi Crossing! is een Strong American Ale en wordt gebrouwen door brouwerij Het Uiltje. Dit bier bevat 9,1% alcohol en heeft een fruitige smaak.

Smaak & Omschrijving

Caution Kiwi Crossing! is een Strong American Ale en wordt gebrouwen door brouwerij Het Uiltje. Dit bier bevat 9,1% alcohol en heeft een fruitige smaak. 

Caution Kiwi Crossing! is een tropische fruitmand die in je mond uit elkaar knalt: zoete passievruchten en sinaasappel, maar ook frisse ananas en bittere grapefruit. De afdronk is goed bitter. Een vol bier met zoveel smaak en alcohol dat je er best wel even bij mag gaan zitten. 

Caution Kiwi Crossing heeft een duidelijke geur van gebrande mouten en gerst, maar er komen ook friszure geuren van citrusvruchten. Het is een helder amberkleurig bier met een dikke milkshake-achtige, crèmekleurige schuimkraag. 

Reviews

Nog geen reviews voor Caution Kiwi Crossing!.
Wat vind jij van dit bier?

Meer merken van Het Uiltje

 • Bird of Prey IPA - India Pale Ale - 5,8%

  Deze krachtige IPA heeft een smaakvol en uitgesproken hopkarakter. Het bier bevat tropische en citrusachtige smaken en aroma's. 

 • Dr. Raptor - India Pale Ale - 9,2%

  Dr. Raptor is een zeer hoppig, moutig en bitterzoet bier. De smaak heeft lichte tinten die smaken naar fruit en karamel.

 • Het Uiltje Big Fat 5 - India Pale Ale - 8%

  In het bier vind je de smaak van ananas en milde honing terug, geen volle, kruidige honing, maar een mild honingzoetje. Verder proef je ook de smaak van perzik terug en zelfs wat peer.  Het bier is bitter en in de afdronk komt de lichte honing smaak naar boven. 

 • Het Uiltje Blazin ' Raisin - Bock - 6,5%

  Uiltje Blazin'Raisin is een rood gekleurd bock bier met moutig aroma van karamel en chocola. In het bier zitten rozijnen en snippers van kersenhout. De smaak is niet al te zoet en heeft een redelijk droge, medium bittere afdronk.

 • Het Uiltje Track Down - Pale Ale - 5,2%

  Track Down van Het Uiltje is een verfrissende Pale Ale die boordevol fruitige hoparoma's zit. Behalve citrusfruit ook wat zonder tropisch fruit. Afdronk is medium bitter.

 • Mind Your Step Maple Edition - Stout - 14%

  Mind Your Step Maple Editie heeft een aroma van geroosterd mout, chocolade, jeneverbes, koffie, mokka en ahornsiroop. De smaak is zoet met tinten van van chocolade en jeneverbes.

Zie meer merken van Het Uiltje

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl