Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Royal Swinkels Family Brewers | Bavaria | Palm

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Royal Swinkels Family Brewers

Royal Swinkels Family Brewers is een bierbrouwerij uit Lieshout (Nederland) die is opgericht in 1719. Deze brouwerij heeft 5 bieren in het assortiment.

Bieren van Swinkels Family Brewers
Bavaria brengt ode aan erfgoed met nieuwe campagne
Swinckels logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Royal Swinkels Family Brewers


Voeg nu een bier toe van Royal Swinkels Family Brewers!
 • Habesha - Lager - 5%

  Habesha is een verfrissende pils. Het bier heeft een rijk aroma en een soepele drinkervaring. Dit bier wordt gebrouwen met het beste water uit Ethiopië, rechtstreeks afkomstig van het hooglandschap van Debre Birhan, waar trotse en gepassioneerde mensen hoogwaardige gist, gerstemout en hop tot het geliefde bier omzetten.

 • Landerbrau Radler Lemon - Radler - 2%

  Deze Radler bevat een friszoetige karakter van citroen in combinatie met de Landerbräu premium pilsener.

 • Landerbrau Weissbeer - Weizen - 4,7%

  Deze Weizen zit bomvol frisse fruittonen die in combinatie gaan met een lichte kruidigheid. Een licht zoetige body met aroma's van tropisch fruit en granen.

 • Swinckels - Pils - 5,5%

  Alle verse ingrediënten van Swinckels Superieur Pilsener zorgen voor een volmaakte smaak van echt pils. 

 • Swinckels 0.0 - Pils - 0%

  Swinckels’ Superior 0.0% Beer is de alcoholvrije variant van het bekende Swinckels Pilsener Superior beer. Swinckels’ Superior 0.0% Beer is een uitgesproken, fris en verfijnd alcoholvrij bier. De Swinckels' Superior 0.0% is donkerder dan veel soortgenoten, waardoor je vollere, licht karamelachtige aroma's krijgt.

Toon meer merken

Toon minder merken

Achtergrond informatie

Royals Swinkels Family Brewers is een Nederlandse brouwerijgroep die wereldwijd ruim 300 bieren in haar portfolio heeft. Het bedrijf opereerde tot 2018 onder de naam Bavaria NV. Bekijk de pagina van de Bavaria brouwerij in Lieshout voor meer informatie en geschiedenis over dit familiebedrijf dat ruim 300 jaar bestaat. 

Swinkels Family Brewers 

Royal Swinkels Family Brewers is het bedrijf dat vroeger als Bavaria NV opereerde. In 2018 veranderde het bedrijf zijn naam van Bavaria naar Swinkels Family Brewers. Swinkels Family Brewers verkoopt bier in 120 landen en verwacht met de nieuwe naam beter herkenbaar te zijn als eigenaar van meerdere internationale biermerken. 

Het logo van het concern bestaat uit een een soort schild met een hopbloem aan de linkerkant en de letter S aan de rechterkant. De hopbloem staat voor de vele verschillende bieren die het bedrijf verkoopt en de S staat voor Swinkels.

Predicaat Koninklijk

In 2019, toen de Bavaria brouwerij 300 jaar bestond kreeg de brouwerij het predicaat koninklijk. Sindsdien voert het bedrijf de naam Royal Swinkels Family Brewers. Voor meer informatie over de geschiedenis van deze brouwerij bekijk de pagina over de Bavaria brouwerij.

Lees ook

Predicaat Koninklijk voor Swinkels Family Brewers

Merken en brouwerijen

Royal Swinkels Family Brewers is de holdingmaatschappij van de Swinkels Family Brewers Groep. Deze bestaat onder andere uit zeven verschillende brouwerijlocaties:

Bavaria 
Rodenbach 
Palm 
De Hoorn 
Brouwerij de Koningshoeven (La Trappe)
Brouwerij de Molen (sinds 2019)
- Habesha (Ethiopië)

Naast de samenwerkingen met brouwerijen, is Bier&cO, een van de grootste bierimporteurs van Europa, ook onderdeel van Royal Swinkels Family Brewers. Met merken zoals Brewdog, Weihenstephan, Budels en ‘t Uiltje draagt Bier&cO bij aan de uitbreiding van het portfolio van de Swinkels Family Brewers organisatie. 

Overnames door Royal Swinkels Family Brewers

Royal Swinkels Family Brewers heeft 2 overnames gedaan, namelijk Bierbrouwerij Urthel in 2012 en Brouwerij De Molen in 2019

Royal Swinkels Family Brewers in het nieuws