Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Royal Swinkels Family Brewers | Bavaria, Palm en meer

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Royal Swinkels Family Brewers

Royal Swinkels Family Brewers is een bierbrouwerij uit Lieshout (Nederland) die is opgericht in 1719. Deze brouwerij heeft 300+ bieren in het assortiment.

Bieren van Swinkels Family Brewers
Bavaria brengt ode aan erfgoed met nieuwe campagne
Swinckels logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Brouwerijen die vallen onder Royal Swinkels Family Brewers


Biermerken van Royal Swinkels Family Brewers

Royal Swinkels Family Brewers heeft in totaal 300+ bieren in het portfolio die worden gebrouwen door verschillende bierbrouwerijen.

Voeg nu een bier toe van Royal Swinkels Family Brewers!
 • Swinckels - Pils - 5,5%

  Alle verse ingrediënten van Swinckels Superieur Pilsener zorgen voor een volmaakte smaak van echt pils. 

 • Swinckels 0.0 - Pils - 0%

  Swinckels’ Superior 0.0% Beer is de alcoholvrije variant van het bekende Swinckels Pilsener Superior beer. Swinckels’ Superior 0.0% Beer is een uitgesproken, fris en verfijnd alcoholvrij bier. De Swinckels' Superior 0.0% is donkerder dan veel soortgenoten, waardoor je vollere, licht karamelachtige aroma's krijgt.

Bieren gebrouwen door Bavaria

Bavaria is onderdeel van Royal Swinkels Family Brewers. Deze brouwerij brouwt bieren die binnen het portfolio van Royal Swinkels Family Brewers vallen.

Voeg nu een bier toe van Bavaria!
 • Bavaria Premium Pilsener - Pils - 5%

  Bavaria pils is geliefd om zijn uitzonderlijk zuivere smaak. Het bier is fris en niet zo bitter. In een blindproeverij waarin verschillende grote pilsmerken deelnamen van het AD werd Bavaria als favoriet gekozen, het pils werd als 'meest hoppige van allemaal beoordeeld met een droge afdronk'. 

 • Bavaria 0.0% - Pils - 0%

  Bavaria 0.0% heeft een licht moutige, maar zeer verfrissende pilssmaak. Dit alcoholvrij pils onderscheidt zich van de andere alcoholvrije pilseners door de stabiele schuimkraag en het frisse, licht hoppige karakter.

 • Bavaria 8.6 Original - Lager - 8,6%

  Bavaria 8.6 heeft een zoete en moutige smaak. 8.6 is een zware lager die in Nederland in blikken van 50cl wordt verkocht.

 • Bavaria 0.0% IPA - India Pale Ale - 0%

  Bavaria 0.0% IPA is een alcoholvrije India Pale Ale. Het is een smaakvol 0.0% bier met een fris en hoppig karakter. Bavaria 0.0% IPA is gebrouwen met vier unieke hopsoorten - die zorgen voor een subtiele bittere smaak - en aroma’s waarin tropisch fruit en citrus goed herkenbaar zijn.

Achtergrond informatie

Royals Swinkels Family Brewers is een Nederlandse brouwerijgroep die wereldwijd ruim 300 bieren in haar portfolio heeft. Het bedrijf opereerde tot 2018 onder de naam Bavaria NV. Bekijk de pagina van de Bavaria brouwerij in Lieshout voor meer informatie en geschiedenis over dit familiebedrijf dat ruim 300 jaar bestaat. 

Swinkels Family Brewers 

Royal Swinkels Family Brewers is het bedrijf dat vroeger als Bavaria NV opereerde. In 2018 veranderde het bedrijf zijn naam van Bavaria naar Swinkels Family Brewers. Swinkels Family Brewers verkoopt bier in 120 landen en verwacht met de nieuwe naam beter herkenbaar te zijn als eigenaar van meerdere internationale biermerken. 

Het logo van het concern bestaat uit een een soort schild met een hopbloem aan de linkerkant en de letter S aan de rechterkant. De hopbloem staat voor de vele verschillende bieren die het bedrijf verkoopt en de S staat voor Swinkels.

Predicaat Koninklijk

In 2019, toen de Bavaria brouwerij 300 jaar bestond kreeg de brouwerij het predicaat koninklijk. Sindsdien voert het bedrijf de naam Royal Swinkels Family Brewers. Voor meer informatie over de geschiedenis van deze brouwerij bekijk de pagina over de Bavaria brouwerij.

Lees ook

Predicaat Koninklijk voor Swinkels Family Brewers

Merken en brouwerijen

Royal Swinkels Family Brewers is de holdingmaatschappij van de Swinkels Family Brewers Groep. Deze bestaat onder andere uit zeven verschillende brouwerijlocaties:

Bavaria 
Rodenbach 
Palm 
De Hoorn 
Brouwerij de Koningshoeven (La Trappe)
Brouwerij de Molen (sinds 2019)
- Habesha (Ethiopië)

Naast de samenwerkingen met brouwerijen, is Bier&cO, een van de grootste bierimporteurs van Europa, ook onderdeel van Royal Swinkels Family Brewers. Met merken zoals Brewdog, Weihenstephan, Budels en ‘t Uiltje draagt Bier&cO bij aan de uitbreiding van het portfolio van de Swinkels Family Brewers organisatie. 

Overnames door Royal Swinkels Family Brewers

Royal Swinkels Family Brewers heeft 4 overnames gedaan. De eerste overname door Royal Swinkels Family Brewers werd gedaan in 2012 (Bierbrouwerij Urthel) en de laatste in 2021 (Uiltje Brewing Company). Bekijk hieronder de lijst met alle overnames door Royal Swinkels Family Brewers.

Royal Swinkels Family Brewers in het nieuws

Producten van Royal Swinkels Family Brewers

Bekijk alle producten van Royal Swinkels Family Brewers die op dit moment te koop zijn.

Cookie instellingen